Aloe ferox kisokos – 1. rész

Mit is tud az Aloe ferox?

Az Aloe ferox Dél-Afrika hatalmas területein növényvédőszerek és műtrágyák használata élkül, vadon növő növény. Lúgos kémhatású, magas nyomelem- és ásványianyag-tartalmú gyógynövény. Több, mint 130 biológiailag aktív összetevőből áll, melyek javítják az általános közérzetet, és segítik az egészség és immunitás megőrzését, valamint támogatják az emésztőrendszer működését, nyugtatva bármely irritációját.

A több, mint 400 aloe fajta közül az Aloe ferox a legnagyobb, legrobosztusabb. Az Aloe ferox a közismertebb Aloe verához hasonló növény, azonban magasabb tápanyag- és hatóanyag-tartalommal rendelkezik, és mérete is többszöröse az Aloe veráénak. Amíg a „kistestvér” levelei nagyon puhák és sérülékenyek, addig az Aloe ferox levelei meglehetősen kemények, sok-sok tüske borítja, ezáltal sűrűbb, tömörebb belső húsuk nagyon jól védett az időjárás hatásaitól, a különféle állatoktól, rovaroktól. Mivel természetes környezetében, vegyszermentes, tápanyagokban gazdag talajon vadon nő, sikerül megőriznie komplex és széles spektrumú tápanyag tartalmát és genetikai sokféleségét.

A Totally Wild a világszerte elismert Prof M. C. Botha (ő volt Prof Chris Barnard immunológusa az első szívátültetést végrehajtó orvosi csapatban 1967-ben) szabadalmaztatott eljárását alkalmazva hozza létre ezt az igen értékes, poliszacharidokban gazdag, sűrű Aloe ferox lét, mely bevonja az emésztőrendszer nyálkahártyáját, biztosítva az aktív összetevőknek, hogy kifejtsék hatásukat, megnyugtassák az irritált területeket, javítsák az emésztőrendszer állapotát.

Az egyedülálló, speciális melegítésen alapuló eljárása felszabadítja a poliszacharidokat, a vasat és a kalciumot a növényben lévő oldhatatlan rostokból, megőrizve a kivont pépben a levél teljes beltartalmát, amelyek így elérhetővé, hasznosíthatóvá válnak a szervezet számára. A kivont péphez víz hozzáadása szükséges a megfelelő folyékonyság eléréséhez. Mivel az Aloe ferox belső húsa az Aloe verával ellentétben egyáltalán nem tartalmaz hashajtó hatású aloint, így a kinyert pépet nem kell átszűrni, a juice megőrzi a növény teljes hatóanyag-tartalmát.

Megvásárolható Aloe ferox termékeink:

2019. június 3. — Power of Nature

Hagyj kommentet!

A kommentek megjelenés előtt jóváhagyásra kerülnek.